Over Ons

Over Ons

Welkom bij MultiClean Service

Bij MultiClean Service geloven we in het belang van professionele relaties en samenwerkingsoplossingen om langdurige partnerschappen te creëren. Met meer dan 26 jaar toegewijde focus op schoonmaak- en facilitaire diensten hebben we ons gevestigd als een vertrouwde naam in de branche. Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om ons vak te perfectioneren, innovatieve schoonmaaktechnieken te ontwikkelen en consequent uitzonderlijke resultaten te leveren.

Ons succes is gebouwd op een toewijding aan flexibiliteit en uitstekende service. In tegenstelling tot anderen die marketing en uitbesteding prioriteren, hechten wij het grootste belang aan klanttevredenheid en de kwaliteit van onze schoonmaakdiensten. Onze twee decennia aan ervaring hebben ons geleerd dat elke klant unieke behoeften heeft, en we zijn toegewijd aan het voldoen aan die behoeften met precisie en zorg.

We zijn gespecialiseerd in algemene schoonmaak, vloeronderhoud, interieurreiniging, glasbewassing, bouwschoonmaak en tapijtreiniging in verschillende sectoren zoals kantoren, gezondheidszorg, kleine en middelgrote bedrijven, scholen, hotels, recreatie, industriële locaties en horecagelegenheden. Ons team staat altijd klaar om elke taak aan te pakken, waarbij we een divers scala aan projecten beheren met professionaliteit en expertise. Ons deskundige personeel is getraind in de nieuwste schoonmaaktechnologieën en -technieken, waardoor we de hoogste standaard van service bieden.

We begrijpen het belang van flexibiliteit en zijn klaar om onze diensten aan te passen aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons team, ons bedrijf of het uitgebreide scala aan diensten dat wij aanbieden. Laat onze meer dan 26 jaar ervaring en expertise voor u werken.

1 +
Jaar Ervaring
1 +
Succesvolle Projecten
1 %
Klanttevredenheid

Klanten Feedback