Sectoren die wij bedienen

Sectoren die wij bedienen

Multiclean Services is gespecialiseerd in op maat gemaakte schoonmaakoplossingen voor diverse industrieën:

Kantoren

Zorg voor een schone werkomgeving die productiviteit en welzijn bevordert, of het nu gaat om een ​​hoofdkantoor, een coworkingruimte of een thuiskantoor.

Gezondheidszorg

Handhaaf hygiënenormen met gespecialiseerde reinigingsprotocollen voor ziekenhuizen, klinieken en medische praktijken, en zorg voor een veilige en gezuiverde omgeving voor patiënten, personeel en bezoekers.

KMO’s

Onze efficiënte en flexibele schoonmaakoplossingen voldoen aan de specifieke eisen van kleine en middelgrote bedrijven, en bevorderen schone en uitnodigende werkruimtes die bevorderlijk zijn voor groei en succes.

Onderwijs

Ondersteun onderwijsinstellingen bij het handhaven van schone en gezonde leeromgevingen, en bied uitgebreide schoonmaakdiensten voor scholen, hogescholen en universiteiten om het welzijn van studenten en academisch succes te bevorderen.

Hotels

Verhoog de gastervaring met onberispelijke schoonmaakdiensten op maat voor hotels en horecagelegenheden, en zorg voor smetteloze kamers, lobby’s en gemeenschappelijke ruimtes die de verwachtingen van gasten overtreffen en de tevredenheid verbeteren.

Recreatie

Bied grondige schoonmaakoplossingen voor recreatieve faciliteiten, van sportscholen tot entertainmentcentra, en creëer schone en uitnodigende ruimtes waar gasten gerust van vrijetijdsactiviteiten kunnen genieten.

Industrieel

Bedien industriële faciliteiten met gespecialiseerde schoonmaakdiensten, en bevorder veiligheid en naleving in productie-installaties, magazijnen en industriële complexen om optimale werkomstandigheden voor werknemers te garanderen.

Horeca

Voorzie in de unieke behoeften van de horecasector met eersteklas schoonmaakdiensten voor restaurants, bars en evenementenlocaties, en verbeter de gastervaring en handhaaf onberispelijke normen van netheid en hygiëne.