Onze Producten

Onze Producten

KOALA: Duurzame Schoonmaakoplossingen met Koala Producten

Bij MultiClean Service zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit service met een focus op duurzaamheid. Onze inzet voor milieubewustzijn begeleidt al onze activiteiten.

We geven voorrang aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen in onze schoonmaakprocessen, waarbij we streven naar het minimaliseren van onze milieubelasting. Door te kiezen voor milieuvriendelijke alternatieven, zorgen we voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers, en dragen we bij aan het behoud van de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet.

Via onze samenwerking met Koala Products, een betrouwbare leverancier die bekend staat om hun toewijding aan milieubehoud, sourcen we schoonmaakproducten die voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen en duurzaamheidsdoelstellingen. Samen banen we de weg naar een groenere toekomst.

Bij MultiClean Service worden uw schoonmaakbehoeften met zorg en overweging voor het milieu behandeld. Sluit u aan bij ons in onze missie om een schonere, meer duurzame wereld te creëren.

VSR: Milieubewuste Schoonmaakoplossingen door VSR

Bij MultiClean Services nemen we onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus. Daarom draait ons VSR-schoonmaaksysteem niet alleen om het klaren van de klus – het draait om het doen op de meest milieubewuste manier mogelijk.

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan alleen maar voldoen aan ecologische normen en regelgeving. We streven voortdurend naar innovatie en verbetering van onze producten, waardoor ze bij elke iteratie nog milieuvriendelijker worden. Sterker nog, veel van onze schoonmaakoplossingen zijn al tot 75% biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na verloop van tijd op natuurlijke wijze afbreken en slechts een minimale milieubelasting achterlaten.

Door te kiezen voor MultiClean Services investeert u niet alleen in een schonere ruimte – u investeert in een groenere toekomst voor de komende generaties. Sluit u aan bij ons in onze missie om een duurzamere wereld te creëren, één schoonmaakbeurt tegelijk.

Additionele Producten: Toegevoegde Luxe

Naast onze standaard schoonmaakbenodigdheden bieden we ook luxe aanvullende producten aan, zoals:

  • Premium toiletgeuren
  • Scherm doekjes
  • Antibacteriële handgel
  • Speciale handzeep

Neem contact met ons op